Negative space mani feat. Catrice

Negative space manikure su mi jedni od naljepših koje sam vidjela u posljednje vrijeme, uz broken glass i marbled (mramornih). U nedostatku šablona, upotrijebila sam izolir traku, ručno odrezanu na polumjesece, što objašnjava malo traljaviju izvedbu. Planiram napraviti nešto uredniju varijantu sa bijelim i tirkiznim lakom.


Proizvodi koje sam koristila su: Catrice Red Night Mystery - predivna tamna vamp crvena krem finiša (2 sloja za potpuno prekrivanje) i kao bazu Catrice Gel Like 2in1 Base & Top Coat.

Moram izraziti svoje oduševljenje sa Catrice proizvodima za nokte u posljednje vrijeme, posebice Ultimate lakovima za nokte koji su prije bili loši (brzo se zgusnu, kratko traju na noktima, rijetkih tekstura...) te Catrice 2u1 bazni lakom. Nove nijanse i formule se mnogo lakše nanose, brzo suše, ne ostavljaju crtice i dobro surađuju sa baznim lakom. Moji favoriti su (trenutno): Sweet Macaron Sin, Moon Rock linija - Magical Bluelight i Mauve To The Beat.

Potonji je vjerojatno najbolji bazni lak za nokte koji sam ikad probala, a izvrsno djeluje i kao nadlak. S ovim lakom svi lakovi mi traju i 10 dana na noktima, sa minimalnom izlizanošću vrhova a kad se koristi kao završni korak, daje predivan visoki sjaj i gelirani izgled noktiju (bez nezgrapno debelog sloja gela na noktima). Formula mu je dosta gusta, što se slaže i sa nazivom a sviđa mi se što se sporo troši s obzirom da ga treba malo za svaki nokat. Vrijeme sušenja također - izvrsno, skoro sve manikure su mi gotove i suhe za manje od 5 minuta iako se zna desiti da kasnije zapnem noktom za nešto pa se lak razmrlja.


Znači, ako tražite dobru i povoljnu bazu za nokte, toplo vam savjetujem Catrice 2u1 bazni lak i nadlak jer izvrsno djeluje za obje namjene, a cijena mu je samo 20 kn. U svim drogerijama koje drže Catrice (Muller, dm, Kozmo, Bipa). Svi Catrice lakovi za nokte su CF/veganski. ;)

Sastav (catrice.eu): ETHYL ACETATE, NITROCELLULOSE, ACETYL TRIBUTYL CITRATE, ADIPIC ACID/NEOPENTYL GLYCOL/TRIMELLITIC ANHYDRIDE COPOLYMER, BUTYL ACETATE, ISOPROPYL ALCOHOL, CI 60725 (VIOLET 2).

2 komentara:

 

Newsletter pretplata