Real Techniques Expert Face Brush i Powder Brush

RT kistove sam počela koristiti pije nekoliko godina i do sad sam isprobala polovicu njihove stalne ponude single kistova. Većina se nije zadržala u mojoj kolekciji, no zato su dva - Expert Face Brush i Powder Brush ostala s razlogom. 

Expert Face Brush je vjerojatno najpopularniji pojedinačni RT kist i koristim ga isključivo za nanošenje tekućih ili kremastih podloga, iako se pokazao odličnim i za nanošenje tekućih ili kremastih rumenila. U jednom trenutku sam ih imala čak dva ali sam drugi nedugo nakon kupnje poklonila prijateljici koja ga je dugo htjela. Unatoč gustom rasporedu dlačica, kist se odlično čisti iako sušenje traje cijelu noć, pa ako ga koristite svakodnevno ili nemate previše vremena za pranje - nabavite sprej za dezinfekciju. Možete ga napraviti sami sa 70-postotnim alkoholom iz ljekarne i destiliranom vodom (kao dodatak se savjetuje i nekoliko kapi eteričnih ulja pogodnih za kozmetiču upotrebu koja ublažavaju miris alkohola).


Powder Brush je vjerojatno najveći kozmetički kist kojeg sam ikad vidjela ili posjedovala. U osnovi funkcija mu je nanošenje pudera u prahu iako se može koristiti na više načina. S ovim ćete teško nanjeti tekuće ili kremaste podloge (npr. podlogu) pa ako vam treba kist za to, definitivno uzmite Expert Face Brush. Ako bih ih trebala usporediti onda bih rekla da je Powder Brush tri puta veći od Expert Face-a, rjeđi i labaviji jer ima duže dlačice. Powder Brush koristim za nanošenje pudera u prahu za matiranje masnih zona lica (u mom slučaju, T- zone) ili za nanošenje bronzera preko cijelog lica i vrata ljeti kada trebam potamniti podlogu (jer ne kupujem tamnije nijanse podloge ljeti).


O ovim kistovima se na domaćim i stranim blogovima pisalo, piše se i pisati će se na dugo i na široko, pa bih vas htjela poštedjeti ultra duge i detaljne recenzije. Opravdano se nalaze među najpopularnijim kistovima u svijetu jer su povoljni, izvrsne kvalitete i specijalizirani za različite funkcije (a čak se određeni kistovi mogu koristiti na više načina). Svi su napravljeni od mekane, no čvrste i kvalitetne sintetičke dlake, pa će kistovima odgovarati svima, posebice onima koji inzistiraju na sintetičkoj dlaci kod kistova.

Cijene su im u prosjeku 10 US$ po komadu (70 kn), a najpovoljnija narudžba bi bila preko njihove službene stranice (gdje ih prodaju po originalnim cijenama, a poštarina iznosi nekoliko dolara). Također ih možete nabaviti i na sljedećim stranicama: Iherb, Feelunique, Lookfantastic, Love Make Up, Cocktail Cosmetics, i Beautyjoint. Također, ako tražite bržu i jeftiniju opciju a nemate ništa protiv rabljenih proizvoda, pogledajte ponudu na mojekrpice.hr.

Slični postovi

2 komentara:

Translate