Catrice Glamour Doll Volume maskara

Početkom ove godine otkrila sam fantastičnu maskaru koja je ispunila sve moje potrebe - Catrice Glamour Doll Volume Mascara.

Četkica ove maskare je jedna od novih "minimalnih" četkica sa kratkim plastičnim zupcima koji neće svima odgovarati, posebice ako ste navikli na klasične "čupaste" sa velikim glavama, no neka vas veličina ne zavara. Ona kupi idealnu količinu proizvoda za oba oka i rijetko kad trebam posezati u tubicu po još jedan sloj maskare, osim možda na kraju kad se ona sasuši pa se teže hvata za trepavice. Tekstura joj je niti premokra niti presuha, taman koliko treba. Pošto imam osjetljive oči, uvijek stavljam neiritirajuću formulu na prvo mjesto a Catrice Glamour Doll zbilja ne iritira oči. Naravno, ovo je neovootporna formula pa se maskara preslikava na masne kapke i malo razmazuje u trenutcima neopreza, suzenja očiju tijekom vjetrovitog dana ili plakanja od smijeha. Srećom postoji i vodootporna verzija koju ću uskoro isprobati.


Na fotografijama vidite trepavice bez i sa maskarom. Ona ne daje ludi volumen i "wow" efekt, ali odlično produžuje, razvaja i definira trepavice. Više je za dnevne prilike, dok ju za noćne izlaske kombiniram sa umjetnim trepavicama.Još fotki iz više uglova:Sa kompletnim makeup-om na očima:


Ukratko, radi se o odličnoj maskari koja jako lijepo definira, produžuje i razdvaja trepavice. Nije premokra niti presuha, pa nema grudica no ima tendenciju da se preslikava na masne kapke ili blago mrlja na suznim očima ili dok trljam oči. Cijena joj je 33.90 kn a mijenjam ju svaka 2 mjeseca, pa me mjesečno ova maskara dođe zanemarivih 16.95 kn. Ovo je odličan ulov i svakako svima preporučujem ovu maskaru, posebice ako imate osjetljive oči poput mene jer ih ova maskara neće dodatno iritirati. Kod nas ju možete kupiti u Kozmo drogerijama, dm drogerijama koje imaju Catrice štand ili u Nama robnim kućama u Zagrebu.

Sastav:


Catrice ne testira na životinjama, no ovaj proizvod nije veganski jer sadrži pčelinji vosak.

Slični postovi

10 komentara:

 1. Koristim je već dva mj., prezadovoljna sam :) Ovo mi je prva Catrice maskara,mislim da ću još isprobati neke. Essence maskare su mi jako iritirale oči.

  ReplyDelete
 2. Nisam probala, ali sam čitala pohvale za ovu maskaru.

  ReplyDelete
 3. Kupila sam ju i ja kad je bilo neko sniženje na maskare u Kozmu, zbilja je odličan efekt samo meni, ukoliko mi zasuze oči i uđe mi u oko, toliko počne peći i svrbjeti da je to strašno. Inače nemam problema s osjetljivošću očiju, ali ova maskara... ne znam. Kupila bih ju opet zbog cijene i efekta, ali taj detalj me ful odbija od toga.

  ReplyDelete
 4. Baš lijep efekt ima na tvojim trepavicama! I da, može se kupiti i u Mulleru, ja se Catriceom opskrbljujem u Mulleru jer mi Kozmo nije usput kao ni DM sa Catrice štandom.

  ReplyDelete
 5. bila sam digla ruke od njihovih maskara, ali sad mi se ova čini kao dobra. jel tu imaš jedan sloj maskare na slikama bez ostalog make upa?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Da i po jedan sloj maskare na fotkama s makeup-om. Fkt mi se nikad ne da stavljati više slojeva :D

   Delete
 6. Odlično produžuje! :) Moram ju čekirat.

  ReplyDelete

Translate