Bubbleesh noviteti! #2

Jedna od posljednjih kupnji u veljači je bila posvećena dobrom starom Bubbleeshu. Kad god uzimam njegove sapune, ne mogu odoljeti i ostalim proizvodima jer imaju jednostavnu te preslatku ambalažu, a bome su i milina za koristiti. Najdraža ili jedan od najdražih odlika Bubbleesh proizvoda je miris koji (posebice u proizvodima za njegu tijela) traju dugo pa ne moram koristiti proizvode poput parfema.


U veljači sam dakle kupila 2 sapuna - Love i Oriental Cherry, moj novi nadraži Bubbleesh sapun te Wave Of Happiness tučeni maslac za tijelo, pošto Wave Of Green maslac nije bilo ui zalihama. Prvi dojmovi su odlični - sapuni ne isušuju kožu, preeeedivno mirišu i odlično čiste, dok je maslac božanstven proizvod jer dobro njeguje kožu, brzo se upija te mirišem od njega cijeli dan. Miris maslaca je zanimljiva no ugodno kombinacija pačulia i tangerine, no svejedno mi je miris Wave Of Green maslaca puno draži jer je čišći, luksuzniji i puniji. Novitet su naljepnice na ambalaži maslaca koje su plastificirane pa neće blijediti ili se topiti u doticaju sa vodom i ostalim tekućinama, te plastificirani vakuum omoti sapuna koji omogućuju šnjofanje i pogled na boje sapuna, a ekonomični su i praktični.
Sapuni dođu oko 30 kn za 100 grama (možete naručiti i veći komad tj. količinu) a maslac 68 kn za 200 ml.

Napomena: sapuni nisu veganski jer sadrže proteine svile (uz koloidnu zob - Oriental Cherry i kokosovo mlijeko - Love), dok je tučeni maslac za tijelo veganski (shea maslac, kokosovo ulje, ulje grožđanih sjemenki, bademovo ulje, ekstrakt kamilice, škrobno brašno, eterična ulja - tangerine, ružino drvo, pačuli, mirisno ulje i pigment).

Napomena 2: Svi proizvodi su 100% kupljeni mojim novcima te ovo nije plaćeni ili sponzorirani oglas, već moja skromna dojava o kvalitetnim i prirodnim proizvodima koje možete kupiti kod nas. ;)

Proizvode potražite na Facebook stranici ili napravite narudžbu na mail: bubbleesh@gmail.com.

Slični postovi

2 komentara:

  1. Izgledaju super! Morat ću nešto pod hitno isprobati :)

    ReplyDelete
  2. Ajme kako dobro izgledaju, a nisam nikad čula za taj brand :S :D

    ReplyDelete

Translate