Vi glasate, ja blogam!

Nakupilo mi se jako puno materijala za pisanje, pa trebam vašu pomoć jer sam neodlučni davež. Glasajte u anketi i javite mi koju recenziju ili post želite prije svih vidjeti na blogu. Hvala puno!


5 komentara:

 1. Baš me zanima kako se tebi svidio Afroditin serum. Ja planiram probati i kreme Hydra Thermal.

  ReplyDelete
 2. Opet ja, sviđa mi se novi dizajn bloga. Ja mog redizajniram na Novu godinu, prošle godine sam promjenila izgled na Novu godinu i tako sam si zacrtala da ću svaki put na novu godinu mijenjati izgled.

  ReplyDelete
  Replies
  1. hvala na pohvali za dizajn! Serum/koncentrat mi je bio dobar u testeru, no pravi proizvod me razočarao malo :/ Bolji mi je bio Balein Aqua Serum iskreno...

   Delete
 3. I kod tebe, vidim, vrijeme promjena. :) Aaaah, pa blog jedva prepoznah! Iako sam totalno pala na header prethodnog, a niti dizajn nije bio uopšte loš, moram priznati da mi se dopada i ova pročišćenija tema. Pozdravljam te, odoh da nadoknadim propušteno. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. ajd baš mi je drago :D i meni je header prošlog bio super, no ovo mi je nekako "mirnije". planiram napraviti opet novi header, opet s fotkom i sve.. blog se uvijek mijenja, nabolje s vremenom, tak to ide. ugodno čitanje btw!

   Delete

 

Newsletter pretplata