BB Cream Blog Sale!


Missha M Perfect Cover #21 i #23, Holika Holika Essential Petit, Skin79 Diamond Crystal Pearl i Skin79 Intense Classic Balm.


Skin79 Diamond Crystal Pearl. Kupljena prije tjedan dana, isprobana dva puta - na licu i kapljicu na ruci za swatch (spremam recenziju na blogu). Presvijetla mi je (N15-20 ili NW15-20). Iluminirajući efekt. Jako ugodan miris. Pakiranje od 35 g, ostalo barem 32 g. U čepu ima ugrađeni kremasti highlighter koji je netaknut. Dolazi s originalnom kutijom.
Plaćeno 77 kn, prodajem za 50 kn.


Skin79 Intense Classic Balm. Kupljena sredinom ožujka. Pakiranje od 43,5 grama, ostalo cca 5 grama (za nekoliko nanošenja) - idealno za probu. Recenziju pogledajte na ovom linku. Dolazi s originalnom kutijom.
Plaćeno 78 kn, prodajem za 10 kn.
PRODANA!


Holika Holika Essential Petit. Kupljena u srpnju. Pakiranje od 30 ml, ostalo 15 ml ili pola. 
Recenziju pogledajte na ovom linku. Bez kutije (ova serija krema ne dolazi u kutijama).
Plaćeno 38 kn, dajem za 20 kn.
PRODANA!


Missha M Perfect Cover u nijansama #21 i #23. 
Kupljene u srpnju. 20 ml pakiranje. 
Nijanse #21 ostalo 15 ml, a nijanse #23 10 ml. Svaka s originalnom kutijom.
Recenziju obje kreme pogledajte na ovom linku.
Plaćene obje 50 kn (svaka), prodajem #21 za 35 kn, a #23 za 20 kn.
PRODANA #23!
PRODANA #21!


Swatcheve spomenutih i ostalih krema pogledajte na ovom linku.

Upite i ponude šaljite na voodoo-blonde@hotmail.com. Uz kupnju svake prilažem testere sljedećih BB krema: Skin79 Snail Nutrition, Skin79 VIP Gold, Skin79 Hot Pink, Missha M Signature Real Complete #21 i Missha Signature Dramatic Foundation #21. Najbrži biraju svoje testere. Ne prodajem testere odvojeno od BB krema u postu. Nakon prodaje određene kreme, editirati ću post i naznačiti koje su prodane a koje su još dostupne. Šaljem preporučenom poštarinom plus koja iznosi 15 kn, na prostoru cijele Hrvatske. Ne šaljem u inozemstvo. Nisam za zamjene i ne prodajem na dekante, tj. manju gramažu od one koja je ostala u tubici. Moguća primopredaja samo u centru Zagreba (ne idem do Črnomerca ili Dubrave). Recenzije određenih proizvoda možete pronaći u opisu svake kreme, pa mi nemojte slati upit za iste na mail. Unaprijed hvala i javite se!

Slični postovi

Translate