Om-nom Of The Day 01/10/2012

Nova rubrika na blogu: Om-nom Of The Day ilitiga Što danas iz svog vege dijapazona klopam/proždirem/pijem/trpam u sebe na razne načine. S malo randomnessa na kraju, za dodatnu aromu. Zašto? Zbog razloga.


Garden stvarčice: Ecor bio-eko-organski sok od ružičastog grejpa i Sojade voćni jogurti od soje, s okusom borovnice. Jako volem Garden u zadnje vrijeme, pogotovo onaj u Teslinoj jer je (iako omanji) jako organiziran, uredan i ima solidnu ponudu. Danas sam vidila da drže posebnu liniju tampona, uložaka i intimnim maramica od bio pamuka brenda Natracare, pa ću ih kupiti ovih dana.

Ecor sok dođe 9,99 kn za 330 ml (oveća boč'ca) i ima okus na duge i jednoroge.


Ne, ozbiljno - stvarno je fin. Malčice gazirani, no taman nakon klopanja. Ako inače kupujete u Gardenu, probajte ga (meni je prodavačica rekla da je isprobala sve i ovaj je najbolji.) Sojade jogurtiće nisam isprobala, no javim naknadno dojmove (17,99 kn za pakiranje od dva komada).

Usput su Prijatelji životinja za Svjetski dan vegetarijanstva postavili štand na Trgu bana JJ-a i tamo sam uzela par promo letaka, materijala i magazina, te kupila svoj novi privjesak (taman pošto mi je pukao stari nedavno):


I za kraj - znate što je zakon? Butter London u nijansi Swinger je zakon.


Izvor slike: Scrangie.

3 komentara:

  1. Super su mi ovakvi postovi, samo nastavi s ovim. Nisam do sad čula za Garden

    ReplyDelete
  2. Jao kakav lak! Gdje se ima kupiti? :D

    ReplyDelete

 

Newsletter pretplata