Awesome mascara alert: Sephora Triple Action


Prije nekih mjesec i pol-dva u Sephori sam kupila Tiple Action maskaru u jarko plavoj boji koja je tad bila na sniženju jer su istu tu nijansu izbacili iz prodaje, dok su druge nijanse i dalje u stalnoj ponudi (45 kn na sniženju, redovna cijena 90 kn). Dugo sam htjela maskaru u boji, točnije u jarko plavoj, pa sam impulzivno kupila ovu i nisam požalila.

Prošli mjesec (travanj) u Sephori je bila akcija -20% popusta na odabrana 2 makeup proizvoda Sephora marke. Odabrala sam Triple Action maskaru u crnoj boji i Nano olovku za oči u bijeloj boji (nikad dovoljno akromatskog eye makeup-a, zar ne?).


Ono što mi se jako sviđa kod Sephorinih maskara je zaštitna folija u kojoj se maskare čuvaju od zločestih prstića, što je u USA-u uobičajeno (uz maskare u kartonsko-plastičnom pakiranju, kao igračke kod nas). To sam u Hrvatskoj susrela još samo kod Revlon i Misslyn maskara.

Triple Action maskare (10 ml, 90 kn) su dostupne u extra crnoj, crnoj i smeđoj boji, a jarko plava je izbačena. Izvrsne su za dnevni look, te za postizanje dužine i definicije trepavica. Ako tražite maskaru za volumen, preskočite ovu. Osim odlične formule, maskare se odlikuju stožastom četkicom koju smo dosad viđali kod Lancome Hypnose Doll Eyes maskare i, u novije vrijeme, kod Catrice The Giant maskare (no u pretjerano velikoj verziji).


Još jedna pozitivna karakteristika ovih maskara je da jako lijepo uvijaju trepavice i tako umanjuju potrebu za uvijačem, koji nam ionako ne treba za dnevne, ležernije kombinacije. Maskare nisu vodootporne, a to im je jedina mana. Na trepavicama se suše normalno brzo, a osjećaj nije niti "mokar" niti "brašnast" nakon aplikacije. Plavu maskaru imam skoro 2 mjeseca, a crnu skoro mjesec i nisu mi se osušile, a bome nisam zamijetila ni trušenje, što je također plus.

Na swatchevima možete vidjeti razliku prije i kasnije, a najviše se primjećuju karateristike: uvijanje, definicija i produženost trepavica. Ja sam dosta svijetla pa moje trepavice, iako dugačke, budu nevidljive bez maskare, no sa Triple Action maskarama postaju itekako vidljive.

Sephora Triple Action crna maskara

Sephora Triple Action jarko plava maskara

Ja sam jako zadovoljna sam ovom maskarom kao i sa ostalim maskarama iz Sephore koje sam do sad probala, a među favoritima mi se nalazi i njihova Full Action Extreme Effect maskara, koju planiram isprobati i u ljubičastoj varijanti. Jako mi je drago što Sephora drži i testere svih proizvoda izložene, pa tako i onih od maskara, pa možete prije kupnje promotriti četkicu, formulu, teksturu, nijansu i ostalo.


3 komentara:

  1. ja imam the Giant i nekako se snalazim s njom, ali mi ova cetkica puno bolje izgleda jer osim sto je manja je i gusca. a plava maskara me vraca u davne dane kad sam je zadnje imala, nisam od tad uzimala nijednu osim crne i smedje

    ReplyDelete

 

Newsletter pretplata