Giveaway time! Vol.1

Croatian only.

Povodom otvaranja Facebook stranice Voodoo Blonde Makeup Blog, odlučila sam napraviti prvo darivanje. Iako je samo darivanje trebalo biti zajedno sa jednim istraživačkim člankom koji sam duže vrijeme pripremala, izvisila sam sa kontaktom (za sad), pa ono ide solo :) Darivanje sponzoriram sama sa svojim skromnim džeparcem :)

Dakle, u mogućnosti ste osvojiti čak 3 China Glaze laka!

S lijeva na desno: Dorothy Who?, Paint the Town Red i Four Leaf Clover.

Da ne kompliciram previše, pravila su sljedeća:

1. Lajkate Voodoo Blonde Makeup Blog na Facebooku: http://www.facebook.com/pages/Voodoo-Blonde-Makeup-Blog/318045428259130
2. Na slici lakova na Facebook zidu VB Makeup Bloga ostavite svoj mail za kontakt.
3. Zbog naše neslavne Hrvatske pošte i visokih cijena usluga za međunarodno slanje, giveaway je samo za područje Hrvatske. Žao mi je :(

I to je to! Naravno, bitno je napomenuti da mogu sudjelovati samo OSOBE, ne stranice. Ako ste prije lajkali moj blog na Facebooku, onda samo ostavite mail u komentarima na slici lakova. Znam da svi nemaju Facebook, ali u budućnosti ću napraviti još darivanja u kojem će svi moći sudjelovati.

Pobjednika/-cu biram preko Random.org-a.

Giveaway završava u petak 13. travnja 2012. u 23:59h GMT +1. Pobjednika ili pobjednicu ću kontaktirati preko mail-a, a ako se ne javi u roku od 48 h, biram sljedećeg pobjednika ili pobjednicu.

Sretno svima!!!

 

Newsletter pretplata