Najava: Dani ljepote (2. - 4. 3. 2012.)


Brza napomena prije samog posta: Vašim glasovima na posljednjoj anketi u postu niže odlučeno je da pišem i na HRV i ENG, pa će to od sad tako i biti. Žao mi je što Blogger nema opciju dual jezika pri čemu bi se izbjegla izrada novog bloga sa /eng/ nastavkom, no nećemo se puno žaliti :) Vama zahvaljujem od srca na glasovanju, a postovi će od danas nadalje imati promjenjenu i kompaktniju formu, da bi vam olakšala čitanje postova i smanjila dužinu istih.
Ovaj post ću, doduše, objaviti samo na hrvatskom, iz očitih razloga. Hvala na razumijevanju.

*A quick note before my post: Thanks to your votes on my last poll in the post below it has been decided - I shall write both in English and Croatian, so I'll stick to that from now on. I feel kinda sad that Blogger doesn't have a dual language option without making a new blog (that contains an /eng/ addition in the url), but we won't complain much. :) I thank you all from the bottom of my heart for voting, and I must add that my posts will have a more changed, compact form from now on, so you could read the post more clearly and to shorten them as much as possible. 
This post will be written in Croatian only, for obvious reasons. Thank you for understanding.
(oh, God, my English truly sucks :/)

                                                                                                                                                                  

"Dani ljepote" su međunarodni sajam kozmetike, pribora i opreme za salone koji se kao i svake godine održava na Zagrebačkom Velesajmu. Ove godine su planirani od 2. ožujka do 4. ožujka (petak - nedjelja).
Sajam "Dani ljepote" namijenjen je profesionalcima iz kozmetičke branše, proizvođačima, trgovcima i kupcima preparativne i dekorativne kozmetike, aparata, opreme i pribora koji se koriste u kozmetičkim i frizerskim salonima, ali i edukatorima i rekreativcima koji brinu o kondiciji, ljepoti i oblikovanju tijela svakodnevnim rekreativnim vježbanjem.
Glavna područja koja ovaj sajam pokriva su: Kozmetika - Dizajn noktiju - Frizerstvo - Wellness - Fitness - Yoga

To je ukratko sve što vam mogu reći o "Danima ljepote". Iako je ovo 14. međunarodni sajam ljepote, nisam do sad bila niti jednom, pa se radujem ovogodišnjem posjetu :) Čak sam se prijavila za neki random posao preko uprave Velesajma, ako budu trebali studenticu za rad na blagajni, šalteru, i sl. Svakako, ove godine sam tamo, pa možete nakon sljedećeg vikenda očekivati report sa hrpom slika!

Ostale informacije, galeriju slika i raspored sajma "Dani ljepote" možete naći:

Na stranici Zagrebačkog Velesajma
Na Facebook stranici Sajam Dani ljepote

Pogledajte i video-najavu ovogodišnjeg Sajma:


Vidimo se tamo!0 komentara:

Post a Comment

 

Newsletter pretplata